Unboxing Pet World Box

Unboxing Pet World Box #1

Ευχαριστούμε θερμά την Κωνσταντίνα Anothermakeupworld και την Λούνα για το υπέροχο βίντεο τους.
Κάντε Like στην σελίδα της στο facebook https://www.facebook.com/Anothermakeupworld/?fref=ts και δείτε Αγορές & αξιολογήσεις καλλυντικών, μακιγιάζ βήμα-βήμα, άδεια προϊόντα, συμβουλές και πολλά άλλα! και φυσικά την αγαπημένη μας Λούνα σε ρόλο guest star.

Fans Unboxing Pet World Box #1

Δείτε τις αντιδράσεις των μικρών μας φίλων από το πρώτο Pet World Box!! Ευχαριστούμε όλους εσάς που στείλατε τις φωτογραφίες σας!!
Ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook PetWorldBox

Unboxing Pet World Box #2

H Κωνσταντίνα παρέα με την Λούνα απολαμβάνουν το νέο τους Pet World Box. Μην ξεχάσετε να κάντε Like στην σελίδα της στο facebook https://www.facebook.com/Anothermakeupworld/?fref=ts και δείτε Αγορές & αξιολογήσεις καλλυντικών, μακιγιάζ βήμα-βήμα, άδεια προϊόντα, συμβουλές και πολλά άλλα! και φυσικά την αγαπημένη μας Λούνα σε ρόλο guest star.

Unboxing Pet World Box #2

Ευχαριστούμε θερμά την Εύα και φυσικά τον Μίνωα για το άνοιγμα του κουτιού Pet World Box. Μην ξεχάσετε να κάνετε like στην σελίδα της στο facebook https://www.facebook.com/SecretLifeEva/about/  για να μάθετε όλα τα μυστικά της.

Unboxing Pet World Box #2

Ο Θύμιος Μιλάει? Ευχαριστούμε θερμά την Νάντια και τον Θύμιο φυσικά για το υπέροχο unboxing βίντεο για γατούλες.
Ακολουθήστε την Νάντια στο αγαπημένο της social media στο INSTAGRAM: https://instagram.com/nadiaisdeadsimon

Unboxing Pet World Box #2

Ευχαριστούμε Θερμά την Kate Tzoe για το άνοιγμα του Pet World Box#2
Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε την Κατερίνα για Beauty- Hauls-Reviews- Vlogs  στο Facebook https://www.facebook.com/KateTzoe

Unboxing Pet World Box #2

Ευχαριστούμε Θερμά την Αναστασία και την Zelda για το υπέροχο βίντεο και την υπέροχη ενέργεια τους!!!!!
Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε την Anastasia Wall στο Facebook https://www.facebook.com/Anastasia-Wall-358689677537978/

Unboxing Pet World Box #2

Ευχαριστούμε πολύ την Dilena Stray και την Τόφου για το υπέροχο βίντεο τους. Ακολουθήστε το κανάλι τους στο youtube https://www.youtube.com/channel/UC8jwAc66JPqCIiCbGinGPyA/featured για  reviews cruelty free καλλυντικών, κατασκευές DIY, λίγη μαγειρική, και συζήτηση.

Fans Unboxing Pet World Box #2

Δείτε τις αντιδράσεις των μικρών μας φίλων με το δεύτερο Pet World Box!! Ευχαριστούμε όλους εσάς που στείλατε τις φωτογραφίες σας!!
Ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook PetWorldBox

Unboxing Pet World Box #3

Ευχαριστούμε τον Βασίλη από το TechSmart που επέλεξε να κάνει δώρο στον αγαπημένο του φίλο τον Ζαφείρη ένα Pet World Box.

Unboxing Pet World Box #3

H  Εύα από το Secret life eva επιστρέφει με ένα νέο βίντεο Unboxing Pet World Box για μεγαλόσωμες ράτσες παρέα με τον Natsu. Τους ευχαριστούμε για το υπέροχο βίντεο!!!

Unboxing Pet World Box #3

Παρόλες τις δυσκολίες η Αναστασία από το Anastasia Wall παρέα με την Zelda μας δείχνουν τα καλούδια του Pet World Box. Ευχαριστούμε πολύυυυυυ!!! Ακολουθήστε την Αναστασία στα Social Media.

Unboxing Pet World Box #3

Η Νάντια Ντρογκούλη (Nadia Drogouli) από το Nadia Is Dead Simon παρέα με τον Θύμιο επέλεξαν να ξεκινήσουν τo 2017 με ένα βίντεο Unboxing του Pet World Box πως να μην πάει καλά αυτή η χρονιά με τόσο χαμόγελα και καλή ενέργεια!! Ευχαριστούμε πολύ!!!!

Fans Unboxing Pet World Box #3

Δείτε τις αντιδράσεις των μικρών μας φίλων με το Τρίτο Pet World Box!! Ευχαριστούμε όλους τους τετράποδους φίλους μας!!
Ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook PetWorldBox

Unboxing Pet World Box #4

Ευχαριστούμε θερμά όλο το Dream Team του kallislife την Κάλλη, τον Γιάννη και φυσικά τους τετράποδους φίλους  την Malibu και τον Patrick που μπορεί να αγχώθηκαν λίγο με τα φώτα τις δημοσιότητας άλλα με τις κατάλληλες λιχουδιές όλα ξεπερνιούνται. ¨-)) Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε και το κανάλι της Κάλλη  για μυστικά ομορφιάς και άλλα…..

Unboxing Pet World Box #4

Ένα βίντεο unboxing που δεν το περιμέναμε!! Ευχαριστούμε τον Σωτήρη από Unboxing Specialist για την υπέροχη παρουσίαση του. Όσοι δεν γνωρίζετε τον Σωτήρη σπεύσετε στο κανάλι του, ένα βίντεο του αρκεί για να κολλήσετε... αληθινός, ντόμπρος και με τεράστιες γνώσεις στην τεχνολογία θα σας λύσει όλες τις απορίες σας. Ευχαριστούμε και την guest Star Iris.

Unboxing Pet World Box#4

Η Lioutas Productions παρέα με τον Lebron παρουσίασαν το Pet World Box. Τους ευχαριστούμε θερμά για το υπέροχο edit τους. Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το κανάλι τους γιατί σίγουρα θα δούμε πολύ ωραία πράγματα και στο μέλλον.

Fans Unboxing Pet World Box #4

Μερικές στιγμές από τους μικρούς μας φίλους παραλαμβάνοντας το δικό τους Pet World Box #4. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους που μπήκαν στην διαδικασία να στείλουν υλικό.
Ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook PetWorldBox

Unboxing Pet World Box #6

Γνωρίστε μια υπέροχη γάτο- οικογένεια τον Πάρη, τον Γιαννάκη, τον Τρέχα τον Κουκλίτσο και τον Λουκουμά παρέα με μια μοναδική γάτο- μαμά την Ιωάννα Σχοινά από το Beautissimi. Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε την Ιωάννα στο αγαπημένο της Instagram

Fans Unboxing Pet World Box #6

Δείτε τις αντιδράσεις των μικρών μας φίλων από το Pet World Box#6!! Ευχαριστούμε όλους εσάς που στείλατε τις φωτογραφίες σας!!
Ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook PetWorldBox

Unboxing Xmas Pet World Box#7

H Βασιλική από το VasilikisWorld αυτά τα Χριστούγεννα αποφάσισε να κάνει ένα Pet World Box δώρο στον μικρό, τετράποδο φίλο της με το όνομα Φαίδων. Δείτε και εσείς το ξεκαρδιστικό βίντεο και μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε την Βασιλική στο Facebook & Instagram

Fans Unboxing Pet World Box #7

Ο Santa Paw θυμήθηκε τους πιστούς μας φίλους και φέτος. Δείτε τις αντιδράσεις των μικρών μας φίλων από το Pet World Box#7!! Ευχαριστούμε όλους εσάς που στείλατε τις φωτογραφίες σας!!
Ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook PetWorldBox

Unboxing Pet World Box #9

Πωωω ρε φίλε!! Το Νέο Pet World Box έχει τα πάντα μέσα.. παιχνίδια…..για το «κωλαρινη»… και πολλές πολλές αγαπημένες λιχουδιές!! Πόσο αγαπάμε αυτές τις αντιδράσεις και πόσο αγαπάμε να γινόμαστε και εμείς μέρος της δίκης σας αγάπης για τους μικρούς σας φίλους! ♥️🐾

Macbook Pro
* Intel Core i7 (3.8GHz, 6MB cache)
* Retina Display (2880 x 1880 px)
* NVIDIA GeForce GT 750M (Iris)
* 802.11ac Wi-Fi and Bluetooth 4.0
* Thunderbolt 2 (up to 20Gb/s)
* Faster All-Flash Storage (X1)
* Long Lasting Battery (9 hours)