Πώς λειτουργεί

Η διαδικασία είναι απλή για να αποκτήσετε και εσείς το δικό σας Pet World Box. Κάνετε εγγραφή στο site μας δηλώνοντας ενδιαφέρον για την υπηρεσία μας. Κατά την εγγραφή σας, θα σας ζητηθεί το όνομα, το e-mail και τηλέφωνο σας καθώς και να επιλέξετε για ποιο κουτί ενδιαφέρεστε π.χ. Σκύλου.

Τρεις φορές τον χρόνο θα κυκλοφορούν τα συνδρομητικά κουτιά limited edition Pet World Box Σκύλου και Γάτας. Η τιμή των Box είναι  32.90 για τον σκύλο και 27,90 για την γάτα. Στην τιμή αγοράς συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής τα οποία ανέρχονται στα 5 ευρώ.

Με το άνοιγμα των συνδρομών θα ενημερώνεστε είτε με sms είτε με e-mail. Εσείς αν ενδιαφέρεστε τη δεδομένη στιγμή για να αγοράσετε κάποιο κουτί, θα πρέπει να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας και να κάνετε την αγορά σας. Τότε θα σας ζητήσουμε τα πλήρη στοιχεία σας, όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και κάποια στοιχεία για το κατοικίδιο σας όπως το όνομα, μέγεθος (αφορά τα κουτιά σκύλου) κ.α.

Σαν Pet World Box δεν θα σας στείλουμε ποτέ κουτί αν δεν το έχετε αγοράσει πρώτα εσείς. Το κουτί σας θα ετοιμαστεί σύμφωνα με το προφίλ του κατοικίδιού σας που θα μας έχετε δηλώσει κατά την αγορά σας, π.χ. αν έχετε μικρόσωμη ράτσα, τα προϊόντα που θα περιέχονται στο κουτί θα αφορούν μικρόσωμες ράτσες. Στην συνέχεια και εφόσον είναι έτοιμο το κουτί σας, συνήθως εντός 1-3 ημερών, θα αποστέλλεται στην πόρτα σας με την Γενική Ταχυδρομική (courier) και το πληρώνετε κατά την παραλαβή.

Εσείς δεν μπορείτε να γνωρίζετε τι θα περιέχει κάθε κουτί μέσα. Όλα τα κουτιά θα περιέχουν αντικείμενα από την παρακάτω λίστα: λιχουδιές, παιχνίδια, αξεσουάρ, είδη περιποίησης, τροφές σε κανονικές και δειγματικές συσκευασίες καθώς και εκπτωτικά κουπόνια που μπορείτε να εξαργυρώσετε αποκλειστικά από το chaniapetworld.gr.
Στο σύνολο τα προϊόντα μαζί με τα εκπτωτικά κουπόνια θα καλύπτουν τουλάχιστον την αξία του κουτιού σε τιμές λιανικής με βάση τους επίσημους τιμοκατάλογους των αντίστοιχων εταιριών από ότι να τα αγοράζατε μεμονωμένα.

Macbook Pro
* Intel Core i7 (3.8GHz, 6MB cache)
* Retina Display (2880 x 1880 px)
* NVIDIA GeForce GT 750M (Iris)
* 802.11ac Wi-Fi and Bluetooth 4.0
* Thunderbolt 2 (up to 20Gb/s)
* Faster All-Flash Storage (X1)
* Long Lasting Battery (9 hours)