Σχετικά με εμάς

Η πολυετής εμπειρία μας στην εισαγωγή και εμπορία τροφών, αξεσουάρ ζώων, κτηνιατρικών φαρμάκων και άλλων, μας έχει καθιερώσει σε ένα από τα μεγαλύτερα και αξιόπιστα pet shop στα Χανιά.

Αναζητούμε τα μεγαλύτερα και ποιοτικότερα Pet brands παγκοσμίως. Χάρη στους πελάτες μας όλα τα προϊόντα δοκιμάζονται καθημερινώς και διατηρούμε μόνο αυτά που έχουν αξιολογηθεί ως τα καλυτέρα από εμάς και τους πελάτες μας.

Το 2015 δημιουργήσαμε το αδελφάκι του PetWorldbox.gr, το ChaniaPetWorld.gr με σκοπό να εξυπηρετήσουμε τους υπάρχον πελάτες μας, fans του διαδικτύου καθώς και μια ευκαιρία να αποκτήσουμε επαφή με φιλόζωους από όλη την Ελλάδα. Παράλληλα με τη δημιουργία του e-shop επεξεργαζόμασταν την ιδέα του Pet Box, μια ιδέα φυσικά που έρχεται από το εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως.

Στόχος του κουτιού είναι να φέρουμε σε επαφή με τους φιλόζωους καινοτόμα προϊόντα κατοικίδιων, παιχνίδια, είδη περιποίησης, αξεσουάρ, εκπτωτικά κουπόνια και φυσικά λιχουδιές και νέες τροφές, κι όλα αυτά σε μια ενιαία τιμή. Μια τιμή δηλαδή πολύ χαμηλότερη από ότι αν θα αγοράζατε μεμονωμένα όλα τα προϊόντα.

Το όλο εγχείρημα είναι ένα διασκεδαστικό «παιχνίδι έκπληξης» με τελικό νικητή το ίδιο σας το κατοικίδιο και παράλληλα εξοικονομείτε χρήματα χωρίς να στερείτε την έξτρα χαρά στο κατοικίδιο σας.

Με εκτίμηση
Η ομάδα του PetWorldbox.gr

Macbook Pro
* Intel Core i7 (3.8GHz, 6MB cache)
* Retina Display (2880 x 1880 px)
* NVIDIA GeForce GT 750M (Iris)
* 802.11ac Wi-Fi and Bluetooth 4.0
* Thunderbolt 2 (up to 20Gb/s)
* Faster All-Flash Storage (X1)
* Long Lasting Battery (9 hours)