Συχνές Ερωτήσεις

Η έγγραφη σας γίνεται μόνο ηλεκτρονικά πατώντας τον σύνδεσμο αυτό και συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.

Μόλις συμπληρώσετε την ειδική φόρμα θα σας έρθει ένα αυτοματοποιημένο email που θα σας ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε η έγγραφή σας και θα πρέπει να την επιβεβαιώσετε για να ισχύει. Πατώντας επιβεβαίωση είστε πλέον συνδρομητής του Pet World Box.

Τα limited edition Pet World Box Σκύλου και Γάτας βγαίνουν τρεις φορές τον χρόνο.

Με το άνοιγμα των συνδρομών θα ενημερώνεστε αυτόματα είτε με sms είτε με e-mail.

Φυσικά δεν υπάρχει περιορισμός. Η υπηρεσία μας δεν είναι δεσμευτική και μπορείτε να αγοράσετε όσα κουτιά και όποτε θέλετε.

Σαν Pet World Box δεν θα σας στείλουμε ποτέ κουτί αν δεν το έχετε αγοράσει πρώτα εσείς. Κάθε φορά θα πρέπει να πραγματοποιείτε εσείς την αγορά αν το επιθυμείτε.

Η τελική τιμή μαζί με τα έξοδα αποστολής για το κουτί Σκύλου είναι 34.90 και για την Γάτα  32.90.

Όχι. Στην τιμή αγοράς συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής τα οποία ανέρχονται στα 4,90 ευρώ.

Τα εκπτωτικά κουπόνια μπορείτε να τα εξαργυρώσετε αποκλειστικά από το e-shop μας chaniapetworld.gr. Κατά την ολοκλήρωση της αγορά σας θα σας ζητηθεί ο εκπτωτικός κωδικός. Με την συμπλήρωση του γίνεται η αντίστοιχη έκπτωση του κουπονιού.

Όχι. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση από πλευράς σας και φυσικά ουδεμία χρέωση. Η εγγραφή πραγματοποιείται αποκλειστικά για την ενημέρωση σας και μόνο κατά το άνοιγμα των συνδρόμων.

Όχι εσείς δεν μπορείτε να γνωρίζετε τι θα περιέχει κάθε κουτί μέσα. Όλα τα κουτιά θα περιέχουν αντικείμενα από την παρακάτω λίστα: λιχουδιές, παιχνίδια, αξεσουάρ, είδη περιποίησης, τροφές σε κανονικές και δειγματικές συσκευασίες.

H υπηρεσία Pet World Box απευθύνεται αποκλειστικά σε υγιή κατοικίδια χωρίς κάποιο πρόβλημα υγείας ή αλλεργία. Η χρήση των περιεχόμενων των κουτιών γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του ιδιοκτήτη.

Οι παραγγελίες γίνονται αποκλειστικά μόνο μέσω της ιστοσελίδας μας.

Ο μοναδικός τρόπος πληρωμής είναι η αντικαταβολή. Κατά την παράδοση του δέματος πληρώνετε τον κούριερ.

Όλες οι παραδόσεις ανεξαρτήτως που βρίσκεστε γίνονται με κούριερ και συγκεκριμένα με την Γενική Ταχυδρομική.

Κατά την αποστολή του κουτιού, σας ενημερώνουμε με sms στο κινητό σας τον αριθμό αποστολής του κουτιού σας. Χρόνος παράδοσης 1-3 μέρες από την στιγμή που θα λάβετε το sms και ανάλογα την περιοχή που βρίσκεστε.

Λόγω της φύσης της υπηρεσίας μας δεν γίνονται δέκτες επιστροφές καθώς κάθε κουτί φτιάχνεται προσωπικά για το κάθε κατοικίδιο.

Σε κάθε περίπτωση συνιστούμε σε όλες τις online αγορές πριν προχωρήσουμε σε μια παραγγελία να είμαστε σίγουροι ότι τη θέλουμε. Φυσικά αν για κάποιον λόγο μετανιώσατε για την παραγγελία σας και εφόσον δεν έχει αποσταλεί το κουτί σας μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας. Σε περίπτωση που έγινε γίνει ήδη η αποστολή οφείλετε να το παραλάβετε ή να επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής 5 ευρώ.

Ασφαλώς, μπορείτε να μας ενημερώσετε ποιο προϊόν παραλάβατε κατεστραμμένο μαζί με μια φωτογραφία και εμείς θα φροντίσουμε να σας στείλουμε ένα καινούργιο.

Macbook Pro
* Intel Core i7 (3.8GHz, 6MB cache)
* Retina Display (2880 x 1880 px)
* NVIDIA GeForce GT 750M (Iris)
* 802.11ac Wi-Fi and Bluetooth 4.0
* Thunderbolt 2 (up to 20Gb/s)
* Faster All-Flash Storage (X1)
* Long Lasting Battery (9 hours)